مهدی معین سخنران نهمین سمپوزیوم

مدیر عامل شرکت پیشرو مدیریت پیران

مهدی معین هستم، مدیر عامل PMPiran (شرکت مشاور مهندسی پیشرو مدیریت پیران)،که به عنوان یک شرکت مشاوره و ارائه خدمات آموزشی معتبر در زمینه مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کار فعالیت تخصصی دارد. من با بیش از دو دهه تجربه اختصاصی در این حوزه‌ها، شاهد رشد و تحول این موضاعات بوده‌ام و سعی کرده‌ام که دانش و مهارت‌های خود را در این زمینه‌ها به بالاترین سطح برسانم.
 
سفر من در دنیای کسب و کار همزمان با تحصیل در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه و فعالیت حرفه‌ای موازی به عنوان کارشناس برنامه ریزی و مدیریت پروژه در سال 1381 آغاز شد و با حضور در نقش‌های مدیر پروژه و مدیر برنامه ریزی و مدیر دفتر مدیریت پروژه ادامه یافت. همچنین در سال 1392 ریاست هیئت مدیره PMPiran را بر عهده گرفتم، و پس از آن، به عنوان مدیر عامل، ماموریت رشد و توسعه شرکت را بر عهده گرفتم. و در طول این مدت، نقش‌های محوری در سازمان‌ها و بخش‌های مختلفی ایفا کرده‌ام، از جمله مشاوره و کار اجرایی در حوزه تولید، نفت و گاز، ساختمان،IT و همچنین همواره به عنوان دنشجوی حوزه مدیریت بازرگانی و کارآفرینی در مقاطع بالاتر مشغول به آموختن بودم.
 
علاوه بر مسئولیت‌های سازمانی، با عضویت در شورای سیاستگذاری و دبیر اجرائی سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه در بیش از هشت دوره متوالی از سال 1392 به طور فعال به حوزه مدیریت پروژه کمک کرده‌ام. علاوه بر این، از سال 1390 تاکنون، دبیر باشگاه مدیران پروژه حرفه‌ای بوده‌ام.
 
تعهد من به انتشار دانش با خدمات داوطلبانه من به عنوان مدرس و مربی دوره‌های آمادگی آزمون های صدور گواهینامه PMP و PBA مشهود است. همچنین عضو فعال مؤسسه مدیریت پروژه (PMI) با شماره عضویت 1781220 و عضو انجمن مدیریت پروژه ایران و انجمن مشاوران مدیریت ایران هستم.
 
در کنار فعالیت‌های مورد اشاره، نقش‌های ممیز ارشد و ممیز رسمی استانداردهای ISO 9001 و ISO 21502 را ایفا کرده‌ام و خدمات خود را به سازمان‌هایی مانند مپنا و مهندسی طراحی صنایع انرژی (EIED) ارائه کرده‌ام. علاوه بر این، به عنوان ممیز ارزیابی آمادگی صادرات (ERA) در شرکت‌های پروژه محور مشارکت داشته‌ام.
 
به عنوان مشاورمدیریت سازمان‌ها، در زمینه طراحی ساختار سازمانی، تدوین استراتژی، تدوین شرح وظایف و توسعه منابع انسانی تخصص دارم. همچنین در پیاده سازی سیستم‌های مدیریت زیست محیطی بر اساس ISO 14001 و سیستم‌های مدیریت بهداشت و ایمنی حرفه‌ای طبق OHSAS 18001 و ISO 45001 تسهیل کرده‌ام.
 
در طول دوران حرفه‌ای خود، تجارب زیادی در پیاده‌سازی سیستم‌های اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS)، استقرار دفاتر مدیریت پروژه (PMO) در سازمان‌ها و ترویج استفاده از بهترین شیوه‌های مدیریت پروژه بوده‌ام.
 
در حالی که زندگی حرفه‌ای من در مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کار بوده است، من همچنین به ورزش، به ویژه فوتبال و والیبال، علاقه مندم. علاوه بر این، با تماشای فلیم‌ها و سریال‌ها اوقاتی برای استراحت و تجدید قوا پس از کار روزمره استفاده میکنم.
 
اگر به دنبال خدمات مشاوره یا آموزشی مدیریت در سطح بالا هستید، لطفا با من تماس بگیرید. مشتاقانه منتظر گفتگو در مورد چگونگی همکاری برای دستیابی به اهداف سازمانی و شخصی شما در حوزه مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کار هستم.
 

لیست دوره های آموزشی برگزار شده توسط من:

 
  • دوره مدیریت پروژه و آمادگی آزمون PMP
  • دوره تحلیل کسب و کار و آمادگی آزمون PBA
  • دوره تحلیل کسب و کار و آمادگی آزمون CBAP
  • دوره مدیریت پروژه چابک و آمادگی آزمون PSM اسکرام
  • کارگاه مدیریت پروژه چابک SAFe
  • کارگاه آموزشی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ISO 21502
  •  کارگاه تدوین و طراحی مدل کسب و کار
  • کارگاه آموزشی تداوم کسب و کار
  • کارگاه آموزشی نرم افزار Microsoft Project
  • کارگاه آموزشی نرم افزار Microsoft Excel
  • کارگاه آموزشی استاندارد مدیریت پروژه ICB
  • کارگاه آموزشی استاندارد مدیریت پروژه Prince2
  •  و دوره های 5S APQC, و BPMN و ….

عنوان سخنرانی:

هوش مصنوعی عمق فاجعه

چکیده  موضوع:

هوش مصنوعی (AI) یک فناوری انقلابی است که در حال تغییر نحوه زندگی و کار ما است. در مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کارها، AI می تواند به مدیران و سازمانها کمک کند تا کارها را سریعتر، کارآمدتر و دقیق تر انجام دهند.
AI می تواند تأثیر مثبتی بر مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کار داشته باشد. با این حال، مدیران پروژه باید از چالش ها و فرصت های AI آگاه باشند تا بتوانند از آن به طور موثر استفاده کنند.
در این ارائه، به فرصت ها و تهدیدهای AI برای مدیریت پروژه و تحلیل کسب و کار خواهیم پرداخت. ما همچنین کاربردهای عملی AI را برای این زمینه ها بررسی خواهیم کرد.
برخی از فرصتها و تهدیدهای مانند بهبود کارایی، تسریع فرآیندها، اتخاذ تصمیمات بهتر، فقدان دانش و مهارت استفاده از AI، حذف برخی مشاغل توسط هوش مصنوعی و تغییر الزامات شغلی مورد بررسی قرار خواهند گرفت و روشهایی برای برنامه ریزی بهتر استفاده از هوش مصنوعی در کسب و کارها به اشتراک گذاشته میشود.

گذری کوتاه بر گذشته