انجمن تولیدکنندگان و فنآوران صنعتی ساختمان در سال ۱۳۸۵ تشکیل و تحت شماره ۳۱۳-۲/۳-۳۲ در وزارت کار و امور اجتماعی (الحاقیه شماره ۲) به ثبت رسید .

انگیزه تشکیل این انجمن بجز فعالیت صنفی ارتقاء فناوری و توسعه صنعتی ساخت و ساز است . هدفی که بر اساس نظریه کارشناسانی که از منظر توسعه به این بخش بزرگ اقتصاد کشور می‌نگرند ، توسعه صنعتی ساخت و ساز را اولویت نخست توسعه بخش ساخت و ساز ارزیابی می‌کنند . ساخت‌وساز امروز بزرگترین بخش اقتصاد کشور ما است . تنها مسکن بیش از ۳۰ درصد از تشکل سرمایه ثابت ملی و ۱۳ تا ۱۵ درصد از اشتغال کل را شامل می‌شود . بعلاوه این بخش، همه عوامل و امکانات لازم جهت توسعه به سامان را در اختیار دارد، به ویژه جامعه تخصصی پرشمار که به نرم‌افزارهای روز نیز مجهز است بعلاوه منابع وسیع و گذشته‌ای پرافتخار در هنر، معماری و مهندسی که این بخش را حمایت می‌کند . شوربختانه علی رغم امکانات به القوه وسیع، بخش ساخت‌وساز از مشکلات فراوان و در سطوح مختلف رنج می‌برد، مهم‌ترین معضل، روش‌های سنتی و منسوخ در فرآیند ساخت است که عامل عقب‌ماندگی این بخش وسیع از اقتصاد کشور است .

ازجمله گروه‌های عضو انجمن عبارت‌اند از:

– واحدهای تولید سیستم های نوین ساخت (تولید کارخانه ای) و (تولید میدانی)
– مشاوران طراح سیستم ساخت
– شرکت‌های طراح و سازنده سیستم‌های نوین ساخت
– شرکت‌های مجری سیستم‌های نوین ساخت
– شرکت‌های مهندسی توسعه پلات فرم‌ها به سیستم‌های کامل و کلید در دست

اهداف انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان

  • بسترسازی نظری توسعه صنعتی ساخت و ساز

– در این مورد از طریق نشر گزارشات و مقالات و سخنرانی و برگزاری همایش‌ها فعالیت می‌کند.

  • آموزش در سطوح تخصصی و عمومی

– انجمن در رابطه با آموزش کاملاً فعال است به ویژه در آموزش تخصصی با دانشگاه‌های مختلف همکاری دارد. ازجمله دانشگاه تهران از طریق شورای فنآوری و برگزاری همایش‌های تخصصی، دانشگاه صنایع و معادن ایران، دانشگاه هوشمند سازه ، دانشگاه پارس ، دانشگاه شریعتی و … . بعلاوه در رابطه با آموزش و پژوهش با عقد تفاهم نامه یا سازمان نظام مهندسی استان تهران و شورای مرکزی نظام مهندسی همکاری می‌کند .

  • تحقیق و پژوهش

– انجمن با راه‌اندازی کمیسیون تحقیقات و فنآوری، در مباحث نظری و عرصه‌های عملی توسعه صنعتی ساخت‌وساز به تحقیق و پژوهش پرداخته و دارای گزارشات تحقیقی متعدد می‌باشد.

  • تدوین قوانین و ضوابط لازم و تغییر در قوانین و ضوابط موجود

– انجمن با تشکیل کمیسیون حقوقی در رابطه با تدوین قوانین و ضوابط و نیز تغییر آن حساس و فعال است.

  • تدوین برنامه‌های توسعه از جمله تدوین طرح جامع توسعه صنعتی ساخت و ساز

– اصولاً فعالیت انجمن بر محور توسعه بخش ساخت‌وساز شکل گرفته لذا، اغلب فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی انجمن در همین راستا قرار دارد . پیشنهاد تدوین طرح جامع توسعه صنعتی ساخت‌وساز بعنوان کلید ورود به روند توسعه صنعتی ساخت‌وساز محصول بررسی‌های این انجمن بوده است و هم‌اکنون براساس تفاهم نامه با شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی تدوین شرح خدمات طرح جامع توسط انجمن در دست اقدام است.

انجمن در تدوین برنامه های توسعه اقتصاد ی اجتماعی از برنامه پنجم به بعد فعال بوده است.

  • ساماندهی زیرساخت‌های توسعه صنعتی ساخت و ساز

ساماندهی زیرساخت‌های ساخت و ساز بطور عام و زیرساخت‌های توسعه صنعتی ساخت و ساز بطور خاص از اهمیت ویژه برخوردار است . انجمن از طریق مکاتبه و مذاکره با مسئولین در دولت و سازمان‌های فرادست نظیر سازمان مرکزی نظام مهندسی، اتاق بازرگانی ایران و … و نیز با ارائه سخنرانی و نشر مقالات بر اهمیت موضوع تأکید دارد .

گروه سرمایه گذاری و تآمین تجهیزات ساختمان و انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان جهت هم افزایی پتانسیل ها و امکانات خود اقدام به همکاری مشترک در حوزه‌ها مرتبط با صنعت ساختمان نموده اند. اعضای هیئت مدیره انجمن که از موفق‌ترین و برجسته‌ترین شرکت‌های این حوزه می‌باشند، در گروه “رسا” نیز به عنوان اعضای شرکت‌های گروه و یا شرکت های کنسرسیوم حضور دارند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *