یک روز عالی مدیریت پروژه…
دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای پروژه، یک روز تاریخی در تقویم مدیریت پروژه کشور رقم زد. در ۱۰ آبان ۱۴۰۳، دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای پروژه همزمان با روز جهانی مدیریت پروژه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد. این رویداد که به همت شرکت پیشرو مدیریت پیران (PMPiran) و راهبران سیستم رستاک و با حمایت انجمن مدیریت پروژه ایران برگزار گردید، فرصتی برای گردهمایی مدیران و متخصصان از صنایع مختلف فراهم آورد تا به تبادل دانش و تجربیات بپردازند و با حضور نمایندگانی از صنایع مختلف از جمله نفت و گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و…، نشان داد که مدیریت پروژه، یک دانش فراگیر است که در تمامی صنایع کاربرد دارد. این رویداد، فرصتی را برای ایجاد شبکهای گسترده از متخصصان و ایجاد همکاریهای بینصنعتی فراهم آورد.
با گردهمایی بیش از 1500 نفر از متخصصان و علاقهمندان این حوزه،این رویداد با استقبال بینظیر شرکتکنندگان مواجه شد و نوآوری و آیندهنگری به محور اصلی بحثها تبدیل شد. این رویداد نشان داد که مدیریت پروژه، تنها یک مجموعه از ابزارها و روشها نیست، بلکه یک فرهنگ است که به طور مداوم در حال تحول و رشد است.
مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، به طور رسمی آغاز شد.
پس از خوشامدگویی توسط مجری، جناب آقای مهندس امیرعلی عبدالمحمدی، جناب آقای سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز، با موضوع “اعتمادسازی سازمانی”، اولین سخنران این رویداد بودند. ایشان با بیان اینکه اعتمادسازی، زیربنای هر تعامل موفق در سازمان است، به بررسی راهکارهای عملی برای تقویت اعتماد در سازمان پرداختند.
در ادامه جناب آقای کامیار صفاکیش، مشاور، مدرس و محقق در زمینه مدیریت پروژه و قائم مقام تیم فنی تدوین استانداردهای IPMA، با دیدگاهی عمیق به اهمیت “خرد و بصیرت در گفتوگو” در ارتباطات موثر پرداختند و راهکارهایی عملی برای بهبود گفتگو در محیطهای کاری ارائه کردند.
سپس، جناب اقای کامران رضایی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع-دانشگاه تهران، به “همسویی مدیریت پروژه ها با موازین بین المللی” پرداختند و با ارائۀ یک چشمانداز جامع از همسویی مدیریت پروژه با موازین بینالمللی، به شرکتکنندگان کمک کردند تا بتوانند پروژههای خود را در سطح جهانی مدیریت کنند.
سخنرانی چهارم توسط جناب اقای افشین رهنما، مدیر عامل مدرسه اکسیژن، اجرا شد که موضوع آن “لیدرشیپ بر اساس مدل PERMA “بود. ایشان نشان دادند که چگونه میتوان با استفاده از مدل PERMA، انگیزه و رضایتمندی کارکنان را افزایش داد و به نتایج بهتر در محیط کار دست یافت.
بخش اول سخنرانی ها با سرکار خانم نرگس فتوحی، مدير پروژه مهاجرت داده پروژه انتقال بانك سپه، با موضوع “حكايت مهاجرت ما، از زبان یک مادر” با استقبال گرم حضار پیش رفت. ایشان با روایتی دلنشین، چالشها و موفقیتهای این پروژه بزرگ را از دیدگاه یک مادر با شغلی تخصصی تشریح کردند.
پس از پذیرایی، در زمان استراحت اول حضار به بازدید از نمایشگاه و شبکه سازی با یکدیگر پرداختند. همچنین مصاحبههای رسمی با حضار در فضای نمایشگاه انجام شد.
بخش دوم سخنرانی ها با جناب آقای کیوان یونسی، مدیر ارشد PMO، با موضوع هوش مصنوعی،هم تیمی جدید پروژه ی ما آغاز شد. با سخنرانی الهام بخش ایشان، شرکتکنندگان با پتانسیلهای عظیم هوش مصنوعی در مدیریت پروژه آشنا شدند.
در ادامه جناب اقای شاهین طبری، رئیس هیئت مدیره چارگون و عضو هیئت مدیره رعد، با موضوع “هایپر اتوماسیون در سازمانهای پروژهمحور” بهعنوان یک تحول بزرگ در مدیریت پروژهها، به شرکتکنندگان نشان دادند که چگونه میتوان با استفاده از این فناوری، به آیندهای روشنتر در افزایش بهرهوری و چابکی سازمانها دست یافت.
سخنران هشتم جناب آقای مهدی معین، مدیر عامل شرکت PMPiran ، با موضوع “هنر کیمیاگری هیبرید” فضایی پرشور و هیجانانگیز در سالن ایجاد کردند و به شرکتکنندگان نشان دادند که چگونه میتوان با تلفیق رویکردهای مختلف، به نتایج شگفتانگیزی همچون کیمیاگری در دنیای مدیریت پروژه دست یافت.
سپس این بخش از سخنرانی ها با سرکارخانم ربابه شیخ الاسلام، اپیدمیولوژیست و متخصص سلامت عمومی، با موضوع “نام او امروز” است پایان یافت. ایشان با سخنرانی الهامبخش خود، به شرکتکنندگان یادآوری کردند که چگونه میتوانیم با تمرکز بر “امروز”، به فرداهای بهتر دست پیدا کنیم.
پس از پذیرایی ناهار، نماز و بازدید مجدد از نمایشگاه، بخش سوم سخنرانی ها با جناب آقای حسین رادمهر، دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت پروژه ایران آغاز شد. ایشان با پرداختن به موضوع “از مثلث آهنین تا منشور سبز PRISM” به اهمیت و نقش حیاتی مدیریت پروژه در توسعۀ پایدار با تشویق و استقبال فراوان حضار مواجه شدند.
سخنران یازدهم جناب آقای مجید فراهانی، معاون پیگیری و هماهنگی نهاد ریاست جمهوری بودند که با لحنی ساده و بی آلایش با موضوع “پروژه های ناتمام، بلای جان توسعه” به بررسی وضعیت موجود در کشور و چالش ها و راه حل های گذر از این دوره و روشن سازی مسیر مدیران پروژه ها در آینده پرداختند.
در ادامه جناب آقای محمد خلج، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره اسنپ ، با موضوع” راه نو با نسلِ نو!” به این مهم پرداختند که چگونه میتوان با درک نیازهای نسل جدید کسبوکارهای موفقی را ایجاد کرد و با استعداد و انگیزهی نیروی جوان کسبوکار ها را به آیندهای روشن نزدیک کرد.
آخرین بخش سخنرانی ها پس از اندکی استراحت و شبکهسازی حضار ، با سخنرانی متفاوت و نوآورانۀ آقایان علی واحدی و روزبه کتب زاده ، مشاورین و مدرسین راهبران سیستم رستاک، با موضوع “خوب، بد، زشت” به پایان رسید که شرکتکنندگان به دنیای جذاب ارائههای موثر قدم گذاشتند و با تکنیکهای مختلف برای خلق ارائههای ماندگار آشنا شدند.
در پایان، مراسم اختتامیه با حضور مدیران عامل بانیان سمپوزیوم (شرکت پیشرو مدیریت پیران و راهبران سیستم رستاک) و همراهی نماینده محترم انجمن مدیریت پروژه ایران از سخنرانان و حامیان محترم مالی، علمی و معنوی رویداد و همچنین تیم زحمت کش و دلسوز اجرایی سمپوزیوم با اهدای تقدیرنامه و تندیس تقدیر و تشکر گردید.
در این سمپوزیوم، نمایندگانی از سازمانهای بزرگ و معتبر کشور حضور داشتند که از مشارکت آنها قدردانی میشود. حضور این شرکتها، فرصتهای بینظیری برای تعامل بین مدیران و متخصصان ایجاد کرد. علاوه بر ارائه درسآموختهها و تبادل دانش، شرکتکنندگان این سمپوزیوم از مزایایی نظیر گواهینامه حضور و کسب 10 PDU از PMI و 10 CPD از انجمن مدیریت پروژه ایران نیز بهرهمند شدند. بدینوسیله از تمامی حامیان مالی، معنوی و حامیان درجات مختلف که با حمایتهای مادی و معنوی خود، ما را در برگزاری این سمپوزیوم یاری نمودهاند، و حضور و مشارکت برخی از شرکت های برجستۀ ایران صمیمانه تشکر و قدردانی مینماییم.
نام شرکتها و موسسات حاضر به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
- آسان پرداخت
- بانک رفاه کارگران
- بانک صنعت و معدن
- باما
- بهرهبرداری و تعمیراتی مپنا
- پترو سازه مبین
- پتروشیمی مارون
- پیشتازان صنعت فراز ارتباط
- تجهیزات صنعت دلوارافزار
- تام ایران خودرو
- توسعه ارتباطات هوشمند تبیان
- توسعه یک مپنا
- تم
- دریا پالا انرژی
- رهاورد سازندگی آزادگان (رسا)
- رهآوران فنون پتروشیمی
- زمین کاوران جام جم پارسیان
- سرزمین جلگههای آسمانی
- صبا دهلران
- صنایع مصنوعات نفتی
- فراگستر پارس
- فولاد آلیاژی ایران
- گسترش انرژی پاسارگاد
- گلرنگ سیستم
- گروه مپنا (مپنا مادر)
- مرکز تحقیقات پزشکی قانونی
- معدنی سرمه فیروزآباد
- مجتمع صنعت و معدن ذوب آهن جنوب شرق ایرانیان
- مهندسین ساخت و بهرهوری آرمان
- مناطق نفتخیز جنوب
- قرارگاه خاتمالانبیا (ص) موسسه حیات سبز
حامیان علمی و معنوی:
- انجمن مدیریت پروژه ایران
- دانشگاه هنر و معماری پارس
- شرکت خبرگان کلیم و پیمان ساخت شریف
- دانشگاه مهر البرز
- انجمن تولیدکنندگان سازههای فولادی
- انجمن شرکت های مهندسی و ساخت
- پایگاه خبری احداث
- سندیکا صنعت برق ایران
- انجمن صنفی تولید کنندگان و فناوران صنعتی ساختمان
- انجمن علمی مدیریت راهبردی
- انجمن مدیریت کیفیت ایران
- انجمن علمی دانشگاه علامه طباطبایی
- دانشگاه علم و فرهنگ
- دانشگاه کردستان
- انجمن مدیریت ایران
- دانشگاه زنجان
- انجمن مدیریت کسب کار ایران
- انجمن مشاوره مدیریت ایران
- دانشگاه آزاد علوم تحقیقات
- PN IRAN
- گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد
و حامیان الماس پلاس:
- شرکت فکور صنعت
- گروه مپنا
حامیان الماس:
- مهندسان مشاور تهران رایمند
- گروه شرکت های ایبکو
- رستاک پویا
حامیان طلایی و نقرهای:
- میزیتو
- شرکت مهندسی برسو
- شرکت پتروشیمی اروند
- افق کوروش
- ساحل امید ایرانیان
- شرکت توسعه پایدار ایرانیان
- مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی
- شرکت فولاد اکسین
- پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس
- شرکت چارگون
- بیمه تجارت نو
- ویستا فراز
- شرکت پتروشیمی خراسان
- شرکت پیدایش زمان
در پایان، دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای با موفقیت به کار خود پایان داد. ارائههای ارزشمند سخنرانان، بحثهای کارشناسی و تعاملات سازنده شرکتکنندگان، به غنای این رویداد علمی افزود. با توجه به دستاوردهای این سمپوزیوم، میتوان به آیندهای روشن در زمینۀ مدیریت پروژه امیدوار بود. امید است که همکاریهای ایجاد شده در این سمپوزیوم، منجر به شکلگیری شبکهای قوی از متخصصان در این حوزه شود و نتایج این رویداد علمی در جهت توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان ایران مورد استفاده قرار گیرد.
تهیه شده توسط تیم اجرایی دهمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه
از شرکت پیشرو مدیریت پیران
تهران ، آبان 1403
به امید دیدار شما در رویداد های با شکوه بعدی…